top of page
Business.jpg

Beneficiile companiilor

Protecția mediului

Carpooling-ul este un concept dovedit de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră. Acest lucru arată foarte bine în rapoartele anuale și se potrivește cu politicile dumneavoastră de mediu.

Reducerea costurilor

Un număr mai mic de mașini cu o singură persoană reduce consumul total de combustibil al parcului auto. Utilizarea Zer0 necesită mai puține locuri de parcare și reduce întreținerea.

Satisfacție profesională

Angajatorii buni atrag angajați buni. Carpooling-ul crește productivitatea angajaților și reprezintă o parte importantă a pachetului de beneficii la locul de muncă.

Responsabilitate socială

Subliniați-vă responsabilitatea socială prin reducerea la minimum a emisiilor de carbon din transport. Arătați-vă angajamentul prin reducerea aglomerației din trafic în regiunea dumneavoastră.

Environment3.jpg

Funcționalități

Dream 3.png

GDPR & Confidențialitate​

Zer0 a fost conceput cu gândul la confidențialitate. Pe lângă conformitatea cu GDPR, oferă multiple caracteristici suplimentare de confidențialitate.

Aplicație pe mobil

Pentru a merge zilnic cu o mașină în comun, angajații dvs. folosesc aplicația Zer0, disponibilă pe Android și iOS. Este simplă, rapidă și fiabilă.

Asistență

Oferim asistență 24/7 pentru toți utilizatorii. Aplicația este actualizată și îmbunătățită în mod regulat.

Raportare

Administratorii au acces la analize detaliate despre operațiunile de ridesharing. Utilizatorii obișnuiți pot accesa istoricul și statisticile călătoriilor lor.

Platforma comună


Prin partajarea rutelor angajaților între toate companiile care utilizează serviciul nostru, șansele de a găsi utilizatori potriviți cresc foarte mult. Un mare avantaj față de platformele închise

bottom of page