top of page

1. Obiectul

 

Acești Termeni si Conditii (denumiți în continuare T&C) descriu termenii de utilizare ai sistemului de servicii "Zer0" (denumit în continuare Platforma) accesibil prin intermediul www.Zer0.ro și paginile web localizate (denumite în continuare Pagina web) și aplicațiile pentru smartphone deținute și operate de Auto Software Atlas SRL (denumit în continuare Furnizor) pentru Utilizatori.

Acordul dintre Furnizor și Utilizator va fi considerat valabil și executoriu după ce Utilizatorul s-a înregistrat cu succes în Platforma. Acceptarea T&C și a anexelor sale, Politica de confidențialitate (PP) și Politica privind cookie-urile, precum și contribuțiile obligatorii de gestionare a datelor cu caracter personal sunt cerințele necesare de înregistrare.

2. Definiții

În cadrul acestui document,

„Anunț” înseamnă un anunț despre o Cursă postată pe Platformă de un Conducător auto;

„Zer0” are semnificația prevăzută la Articolul 1 de mai sus;

„T&C” înseamnă Termeni și condiții;

„Cont” înseamnă contul ce trebuie să fie creat pentru a deveni Membru și a accesa anumite servicii oferite de Platformă;

„Conducător auto” este Membrul care folosește Platforma și care își oferă locurile disponibile din autovehicul altor persoane, pentru o Cursă și la un moment definit chiar de Conducătorul auto, in schimbul unei Contribuții la costuri (Contribuția la costuri este aplicabilă doar pentru curse mai lungi de 60 Km).

„Membru” înseamnă orice persoană care și-a creat un Cont pe Platformă;

„Pasager” se referă la Membrul care a acceptat oferta de a fi transportat de Conducătorul auto sau, după caz, persoana în numele căreia un Membru a rezervat un Loc;

„Contribuție la costuri” înseamnă, pentru o anumită Cursă pe o distanță mai mare de 60 Km, suma de bani cerută de Conducătorul auto și acceptată de Pasager pentru contribuția acestuia din urmă la costurile de călătorie;

„Loc” reprezintă locul rezervat de un Pasager în autovehiculul Conducătorului auto;

„Platformă” are semnificația prevăzută la Articolul 1 de mai sus;

„Rezervare” are semnificația prevăzută la Articolul 4.2 de mai jos;

„Servicii” înseamnă toate serviciile furnizate de “Zer0” prin intermediul Platformei;

„Site web” reprezintă site-ul web accesibil la adresa www.Zer0.ro;

„Segment” are semnificația prevăzută la Articolul 4.1. de mai jos;

„Cursa” reprezintă călătoria ce face obiectul Anunțului publicat de un Conducător auto pe Platformă și pentru care acesta acceptă să transporte Pasageri.

3. Înregistrarea pe Platformă și crearea unui Cont

3.1. Condiții de înregistrare pe Platformă

Platforma poate fi folosită de persoane cu vârsta de peste 18 ani. Înregistrarea pe platformă de către un minor este strict interzisă. La accesarea, utilizarea sau înregistrarea pe Platformă, declarați și garantați că aveți peste 18 ani.

3.2. Crearea unui Cont

Platforma permite Membrilor să posteze și să vadă Anunțuri și să interacționeze unii cu alții pentru a rezerva un Loc. Puteți vedea Anunțurile chiar dacă nu sunteți înregistrat pe Platformă. Totuși, nu puteți posta un Anunț și nici nu puteți rezerva un Loc fără a crea mai întâi un Cont și a deveni Membru.

Pentru a vă crea un Cont, puteți:

 • (i) fie să completați toate câmpurile obligatorii din formularul de înregistrare;

 • (ii) fie să vă conectați la contul dvs. de Facebook prin intermediul Platformei noastre. Utilizând această variantă, înțelegeți că “Zer0” va avea acces la, va publica pe Platformă și va păstra anumite informații din Contul dvs. de Facebook. Dacă doriți să aflați mai multe despre utilizarea datelor dvs. din Contul dvs. de Facebook, citiți Politica de confidențialitate a noastră și a Facebook.

Pentru a vă înregistra pe Platformă, trebuie mai întâi să citiți și să acceptați acești T&C și Politica de confidențialitate.

La crearea unui Cont, indiferent de metoda aleasă, sunteți de acord să furnizați informații corecte și adevărate și să le actualizați prin intermediul profilului dvs. sau prin notificare către “Zer0” pentru a garanta relevanța și exactitatea lor în toate raporturile dvs. contractuale cu Furnizorul.

În cazul înregistrării prin e-mail, sunteți de acord să țineți secretă parola aleasă la crearea Contului dvs. și să nu o transmiteți nimănui. În cazul în care pierdeți sau dezvăluiți parola, vă angajați să anunțați imediat “Zer0”. Doar dvs. sunteți singurul responsabil de utilizarea Contului dvs. de terțe persoane, dacă nu ați notificat în mod expres către Furnizor pierderea, utilizarea frauduloasă de o terță persoană sau dezvăluirea parolei dvs. unei terțe persoane.

Sunteți de acord să nu creați și să nu utilizați, sub propria dvs. identitate sau cea a unei terțe persoane, alte Conturi decât cel inițial creat.

3.3. Verificare

În scopul transparenței, îmbunătățirii încrederii și prevenirii sau identificării fraudei, Furnizorul poate să instaleze un sistem pentru verificarea unora dintre informațiile pe care le-ați furnizat în profilul dvs. Este cazul mai ales atunci când introduceți numărul dvs. de telefon sau ne furnizați un act de identitate.

Sunteți de acord și acceptați că orice referire de pe Platformă sau Servicii la informații „verificate”, sau alt termen similar, înseamnă doar că un Membru a trecut cu succes de procedura de verificare existentă pe Platformă sau Servicii pentru a vă furniza mai multe informații despre Membrul cu care vă gândiți să călătoriți. “Zer0” nu poate garanta veridicitatea, fidelitatea sau valabilitatea informațiilor care fac obiectul procedurii de verificare.

4. Utilizarea Serviciilor

4.1. Postarea Anunțurilor

În calitate de Membru și cu condiția să îndepliniți condițiile de mai jos, puteți crea și posta Anunțuri pe Platformă introducând informații despre Cursa pe care intenționați să o realizați (data/ora și punctele de întâlnire și sosire, numărul de locuri oferite, opțiunile disponibile, valoarea Contribuției la costuri in cazul curselor mai lungi de 60 Km, etc.).

Sunteți autorizat să postați un Anunț doar dacă îndepliniți toate condițiile următoare:

 • (i) dețineți un permis de conducere valabil;

 • (ii) faceți Anunțuri pentru vehicule pe care le dețineți sau le utilizați cu aprobarea expresă a proprietarului și, în toate cazurile, sunteți autorizat să le folosiți în scopul utilizării în comun;

 • (iii) sunteți și rămâneți conducătorul principal al vehiculului care face obiectul Anunțului;

 • (iv) vehiculul are asigurare valabilă împotriva prejudiciilor aduse unui terț;

 • (v) nu aveți nicio contraindicație sau incapacitate medicală de a conduce;

 • (vi) vehiculul pe care intenționați să îl folosiți pentru Cursă este un autoturism cu 4 roți și maxim 7 locuri;

 • (vii) nu intenționați să postați un alt anunț pentru aceeași Cursă pe Platformă;

 • (viii) nu oferiți mai multe Locuri decât numărul disponibil în vehiculul dvs.;

 • (ix) toate Locurile oferite au centură de siguranță, chiar dacă vehiculul este omologat cu scaune care nu au centură de siguranță;

 • (x) folosiți un vehicul în stare bună de funcționare și care respectă prevederile legale în vigoare și corespunde uzanțelor, și mai ales cu un certificat ITP (Inspecție Tehnică Periodică) la zi.

Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil de conținutul Anunțului pe care îl postați pe Platformă. În consecință, declarați și garantați exactitatea și veridicitatea tuturor informațiilor din Anunțul dvs. și vă angajați să realizați Cursa în condițiile descrise în Anunțul dvs.

Cu condiția ca Anunțul dvs. să respecte T&C, el va fi postat pe Platformă și va fi, așadar, vizibil pentru Membrii și toți vizitatorii, chiar ne-membri, care efectuează o căutare pe Platformă sau pe site-ul web al partenerilor “Zer0”. Furnizorul își rezervă dreptul, la libera sa alegere și fără o notificare prealabilă, să nu posteze sau să elimine, oricând, orice Anunț care nu respectă T&C sau pe care consideră că prejudiciază imaginea sa, a Platformei sau a Serviciilor.

Sunteți de acord și acceptați că criteriile luate în considerare la clasificarea și ordinea de afișare a Anunțului dvs. printre alte Anunțuri sunt la alegerea exclusivă a “Zer0”.

4.2. Rezervarea unui Loc

Atunci când un Pasager este interesat de un Anunț, el poate face o cerere de Rezervare online. Această cerere de Rezervare este fie (i) acceptată imediat (dacă Conducătorul auto alege această opțiune la postarea Anunțului său), fie (ii) acceptată manual de Conducătorul auto. După validarea cererii de Rezervare de către Conducătorul auto, după caz, Pasagerul primește o Confirmare de rezervare („Confirmare de rezervare”).

Dacă sunteți Conducător auto și ați ales, la postarea Anunțului dvs., să aprobați manual cererile de Rezervare, atunci trebuie să răspundeți la orice cerere de Rezervare într-un anumit interval de timp specificat de Pasager în timpul cererii de Rezervare. În caz contrar, cererea de Rezervare va expira automat.

La momentul Confirmării rezervării, “Zer0” vă va transmite numărul de telefon al Conducătorului auto (dacă sunteți Pasager) sau al Pasagerului (dacă sunteți Conducător auto). În acel moment sunteți singurul responsabil de executarea contractului ce vă leagă de celălalt Membru.

Orice utilizare a Serviciilor, în calitate de Pasager sau Conducător auto, se referă la un anumit nume. Conducătorul auto și Pasagerul trebuie să corespundă cu identitatea comunicată către “Zer0” și celorlalți membri care participă la Cursă.

Platforma este concepută pentru rezervarea de Locuri pentru persoane. Este interzisă rezervarea unui Loc pentru transportarea vreunui obiect, pachet, animal care călătorește singur sau pentru articole materiale de orice fel.

De asemenea, este interzisă publicarea unui Anunț pentru alt Conducător auto în afara dvs.

4.3. Sistemul de evaluare

4.3.1. Modul de funcționare

“Zer0” vă încurajează să lăsați o evaluare despre un Conducător auto (dacă sunteți Pasager) sau despre un Pasager (dacă sunteți Conducător auto) cu care ați împărțit o Cursă sau cu care trebuia să împărțiți o Cursă. Totuși, nu vi se permite să lăsați o evaluare despre un alt Pasager, dacă ați fost Pasager sau despre un alt Membru cu care nu ați călătorit sau cu care nu trebuia să călătoriți.

Evaluarea dvs. și evaluarea lăsată de un alt Membru despre dvs., dacă există, sunt vizibile și publicate pe Platformă doar după cea mai scurtă din următoarele perioade: (i) imediat după ce amândoi ați scris o evaluare sau (ii) după o perioadă de 14 zile de la prima evaluare.

Aveți opțiunea să răspundeți la o evalure lăsată de alt Membru pe profilul dvs. într-un termen de 14 zile de la data primirii acesteia. Evaluarea și răspunsul dvs., unde e cazul, vor fi publicate pe profilul dvs.

4.3.2. Moderare

Sunteți de acord și acceptați că “Zer0” își rezervă dreptul de a nu publica sau de a șterge orice evaluare, orice întrebare, orice comentariu și orice răspuns dacă consideră că conținutul acesteia (acestuia) încalcă acești T&C.

4.3.3. Limită

“Zer0” își rezervă dreptul de a vă suspenda Contul, de a vă limita accesul la Servicii sau de a termina acești T&C în cazul în care (i) ați primit cel puțin trei evaluări și (ii) media evaluărilor pe care le-ați primit este mai mică sau egală cu 3.

5. Condiții financiare

5.1. Contribuția la costuri

5.1.1.  Cursele pe distante mai mari de 60 Km

In cazul curselor pe o distanta mai mare de 60 Km, contribuția la costuri este determinată de dvs., în calitate de Conducător auto, pe propria dvs. răspundere. Este strict interzis să profitați în orice fel de utilizarea Platformei noastre. În consecință, sunteți de acord să limitați Contribuția la costuri pe care o cereți Pasagerilor dvs. să o plătească la nivelul costurilor ocazionate în realitate de realizarea acestei Curse. În caz contrar, veți fi singurul care va suporta riscurile reinterpretării tranzacției finalizate prin intermediul Platformei.

Atunci când postați un Anunț, Zer0 vă sugerează o valoare pentru Contribuția la costuri, care ia în considerare mai ales natura Cursei și distanța parcursă. Această valoare este dată pur și simplu ca o recomandare și depinde de dvs. să o creșteți sau să o reduceți pentru a lua în calcul costurile efectiv ocazionate de Cursă. Pentru a evita abuzul, Zer0 limitează posibilitatea reglării Contribuției la costuri.

5.1.2.  Cursele pe distante mai scurte de 60 Km

Conducătorul auto se angajează să nu ceară nicio plată, în întregime sau parțial, pentru transportul pasagerilor. Orice abatere de la aceasta conditii, conduce le blocarea accesului la utilizarea Platformei.

Accesul la Paltforma, crearea unui cont, inregistrarea, oferirea unei curse sunt cu titlu gratuit, totusi, pentru a putea rezerva un loc, atat in nume propriu, cat si pentru o terta persoana, plata unei contributii este necesara.

Valoarea acestei contributii este urmatoarea:

 • Abonament valabil 1 luna: 30 Lei

 • Abonament valabil 6 luni: 160 lei

 • Abonament valabil 12 luni: 300 lei

Indiferent de valabilitatea abonamentului, pasagerul va beneficia de posibilitatea rezervarii unui numar nelimitat de calatorii, in intervalul respectiv.

 

6. Anularea

Atunci când anularea are loc înainte de plecare și din cauza Pasagerului, Locul (Locurile) anulat(e) de Pasager va (vor) deveni automat disponibil(e) pentru ceilalți Pasageri care pot să îl (le) rezerve online și acestea sunt supuse, în mod corespunzător, condițiilor acestor T&C.

7. Comportamentul utilizatorilor Platformei și Membrilor

7.1. Obligațiile tuturor utilizatorilor Platformei

Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil de respectarea tuturor legilor, reglementărilor și obligațiilor aplicabile atunci când utilizați Platforma.

În plus, atunci când utilizați Platforma și în timpul Curselor, vă angajați:

 • (i) să nu folosiți Platforma în scopuri profesionale, comerciale sau pentru obținerea de profit;

 • (ii) să nu trimiteți către “Zer0” (în special la crearea sau actualizarea Contului dvs.) sau oricărui alt Membru informații false, înșelătoare, rău intenționate sau frauduloase;

 • (iii) să nu vorbiți și să nu vă comportați în niciun fel, precum și să nu postați niciun conținut pe Platformă de natură defăimătoare, vătămătoare, obscenă, pornografică, vulgară, ofensatoare, agresivă, necuvenită, violentă, amenințătoare, hărțuitoare, rasistă sau xenofobă sau cu conotații sexuale care să incite la violență, discriminare sau ură, să încurajeze activități cu sau utilizarea de substanțe ilegale sau, mai general, contrare scopurilor Platformei care ar putea încălca drepturile “Zer0” sau ale unei terțe părți sau ar fi contrare bunelor moravuri;

 • (iv) să nu încălcați drepturile și imaginea “Zer0”, în special drepturile sale de proprietate intelectuală;

 • (v) să nu deschideți mai mult de un Cont pe Platformă și să nu deschideți un Cont în numele unei terțe persoane;

 • (vi) să nu încercați să ocoliți sistemul de rezervare online al Platformei, în special încercând să transmiteți unui alt Membru detaliile dvs. de contact pentru a face rezervare în afara Platformei;

 • (vii) să nu contactați niciun alt Membru, în special prin intermediul Platformei, pentru un alt scop în afara celui definit în termenii privind utilizarea în comun a autovehiculelor;

 • (viii) să respectați acești T&C și Politica de confidențialitate.

7.2. Obligațiile Conducătorilor auto

De asemenea, atunci când utilizați Platforma în calitate de Conducător auto, vă angajați:

 • (i) să respectați toate legile, reglementările și codurile aplicabile pentru conducere și autovehicul, în special să dețineți o asigurare de răspundere civilă valabilă în momentul Cursei și să dețineți un permis de conducere valabil;

 • (ii) să verificați ca asigurarea dvs. să acopere utilizarea în comun a autovehiculului și că Pasagerii dvs. sunt considerați terțe părți în vehiculul dvs. și, de aceea, sunt acoperiți de asigurarea dvs. pe durata întregii Curse, chiar și în cazul trecerii graniței;

 • (iii) să nu vă asumați niciun risc atunci când conduceți, să nu consumați niciun produs care ar putea să vă diminueze atenția și capacitatea de a conduce cu atenție și în deplină siguranță;

 • (iv) să postați Anunțuri care să corespundă doar Curselor efectiv planificate;

 • (v) să efectuați Cursa așa cum este descrisă în Anunț (mai ales în ceea ce privește intenția de a circula pe autostradă) și să respectați orele și locurile agreate cu ceilalți Membrii (în special locul de întâlnire și punctul de sosire);

 • (vi) să nu luați mai mulți Pasageri decât numărul de Locuri indicat în Anunț;

 • (vii) să utilizați un vehicul în stare bună de funcționare și care respectă prevederile legale în vigoare și corespunde uzanțelor, și mai ales cu un certificat ITP (Inspecție Tehnică Periodică) la zi;

 • (viii) să prezentați către “Zer0” sau oricărui Pasager care solicită acest lucru permisul dvs. de conducere, certificatul de înmatriculare a mașinii dvs., polița de asigurare, certificatul ITP și orice alt document care să demonstreze capacitatea dvs. de a utiliza vehiculul în calitate de Conducător auto pe Platformă;

 • (ix) să vă informați Pasagerii imediat în caz de pană sau de schimbare a orei sau a Cursei;

 • (x) în cazul unei Curse ce presupune trecerea frontierei, să păstrați și să puneți la dispoziția Pasagerului și oricărei autorități care poate solicita acest lucru orice document care să dovedească identitatea dvs. și dreptul dvs. de a trece granița;

 • (xi) să așteptați Pasagerii la locul de întâlnire stabilit cel puțin 15 minute după ora stabilită;

 • (xii) să nu postați un Anunț pentru un vehicul al cărui proprietar nu sunteți sau pe care nu sunteți autorizat să îl folosiți în scopul utilizării în comun;

 • (xiii) să vă asigurați că puteți fi contactat de Pasagerii dvs. telefonic la numărul înregistrat pe profilul dvs.;

 • (xiv) să nu obțineți niciun profit prin intermediul Platformei;

 • (xv) să nu aveți nicio contraindicație sau incapacitate medicală de a conduce;

 • (xvi) să vă comportați în mod adecvat și responsabil în timpul Cursei și în conformitate cu spiritul sistemului de utilizare în comun a autovehiculelor;

 • (xvii) să nu refuzați nicio Rezervare pe bază de de rasă, culoare, etnie, naționalitate, religie, orientare sexuală, stare civilă, invaliditate, aspect fizic, sarcină, vulnerabilitate deosebită din cauza situației economice, nume, localitate de reședință, sănătate, opinie politică, vârstă.

7.3. Obligațiile Pasagerilor

Atunci când utilizați Platforma în calitate de Pasager, vă angajați:

 • (i) să adoptați un comportament adecvat în timpul Cursei astfel încât să nu deranjați concentrarea sau conducerea Conducătorului auto sau pacea și liniștea celorlalți Pasageri;

 • (ii) să respectați autovehiculul Conducătorului auto și curățenia acestuia;

 • (iii) în caz de întârziere, să informați imediat Conducătorul auto;

 • (iv) să așteptați Conducătorul auto la locul de întâlnire cel puțin 15 minute după ora stabilită;

 • (v) să prezentați către “Zer0” sau Conducătorului auto care solicită acest lucru cartea dvs. de identitate sau orice document care dovedește identitatea dvs.;

 • (vi) să nu aveți în timpul Cursei articole, bunuri, substanțe sau animale care ar putea deranja condusul și concentrarea Conducătorului auto sau natura, deținerea sau transportul cărora este contrar prevederilor legale în vigoare;

 • (vii) în cazul unei Curse ce presupune trecerea frontierei, să păstrați și să puneți la dispoziția Conducătorului auto și oricărei autorități care poate solicita acest lucru orice document care să dovedească identitatea dvs. și dreptul dvs. de a trece granița;

 • (viii) să  vă asigurați că puteți fi contactat de conducatorul auto telefonic la numărul înregistrat pe profilul dvs., inclusiv la locul de întâlnire, sau orice alta modalitate agreata de comunicare.

 • (ix) să plătiți Conducătorului auto Contribuția la costuri agreată pentru cursele ce depasesc 60 Km.

 

8. Suspendarea conturilor, limitarea accesului și rezilierea

Puteți termina raporturile dvs. contractuale cu “Zer0” oricând, fără niciun cost și fără niciun motiv. Pentru a face acest lucru, mergeți pur și simplu la fila „Închide contul” pe pagina cu profilul dvs.

În cazul (i) unei încălcări de către dvs. a acestor T&C, inclusiv, dar nelimitându-se la obligațiile dvs. de Membru menționate la Articolele 5 și 7 de mai sus, (ii) depășirii limitei stabilite la Articolul 4.3.3 de mai sus sau (iii) dacă “Zer0” are motive serioase să creadă că este necesar să-și protejeze siguranța și integritatea, precum și pe cea a Membrilor sau a terțelor părți, sau în scopul prevenirii unei fraude sau pentru investigații, “Zer0” își rezervă dreptul:

 • (i) să rezilieze T&C care vă leagă de “Zer0” imediat și fără o notificare prealabilă; și/sau

 • (ii) să împiedice postarea sau să elimine o evaluare, un Anunț, mesaj, conținut, cerere de Rezervare și orice conținut postat de dvs. pe Platformă; și/sau

 • (iii) să vă limiteze accesul și utilizarea Platformei; și/sau

 • (iv) să vă suspende, temporar sau permanent, Contul.

Atunci când acest lucru este necesar, veți fi notificați de stabilirea unei astfel de măsuri pentru a putea să dați explicații către “Zer0”. “Zer0” va decide, la libera sa alegere, dacă va ridica sau nu măsurile puse în practică.

9. Date cu caracterer personal

În contextul utilizării Platformei de către dvs., “Zer0” va colecta și procesa o parte din datele dvs. personale. Folosind Platforma și înregistrându-vă ca Membru, sunteți de acord și acceptați procesarea datelor dvs. cu caracter personal de către “Zer0” în conformitate cu legea aplicabilă și cu prevederile Politicii de confidențialitate.

10. Proprietatea intelectuală

10.1. Conținutul publicat de “Zer0”

Cu excepția conținuturilor furnizate de Membrii săi, “Zer0” este singurul deținător al drepturilor de proprietate intelectuală privind Serviciile, Platforma, conținutul acesteia (în special texte, imagini, desene, logo-uri, filme, sunete, date, grafice), precum și software-ul și bazele de date care îi asigură funcționarea.

“Zer0” vă acordă un drept ne-exclusiv, personal și netransferabil de a utiliza Platforma și Serviciile, pentru folosul dvs. personal și particular, pe o bază ne-comercială și în conformitate cu scopurile Platformei și Serviciilor.

Vi se interzice orice altă utilizare sau exploatare a Platformei și Serviciilor, precum și a conținutului acesteia fără acordul prealabil scris al “Zer0”. În special, sunt interzise:

 • (i) reproducerea, modificarea, adaptarea, distribuirea, reprezentarea în mod public și diseminarea Platformei, Serviciilor și conținutului, cu excepția aprobării exprese a “Zer0”.

 • (ii) decompilarea și ingineria inversă a Platformei sau Serviciilor, în afara excepțiilor stipulate de textele în vigoare;

 • (iii) extragerea sau încercarea de a extrage (în special folosind roboți de exploatare a datelor sau orice astfel de instrumente similare de colectare a datelor) o parte considerabilă a datelor Platformei,

10.2. Conținutul postat de dvs. pe Platformă

Pentru a permite furnizarea Serviciilor și în conformitate cu scopul Platformei, acordați lui “Zer0” o licență neexclusivă de a utiliza conținutul și datele pe care le furnizați în contextul utilizării Serviciilor de dvs. (în continuare denumit „Conținutul de Membru”). Pentru a permite “Zer0” să distribuie prin intermediul rețelei digitale și în conformitate cu orice protocol de comunicare (în special rețeaua de internet și mobil) și să furnizeze conținutul Platformei publicului, dvs. autorizați “Zer0”, la nivel global și pe toată durata raporturilor dvs. contractuale cu “Zer0”, să reproducă, să reprezinte, să adapteze și să traducă Conținutul de membru, după cum urmează:

 • (i) autorizați “Zer0” să reproducă, parțial sau în întregime, Conținutul dvs. de Membru pe orice mediu digital prin înregistrare, cunoscut sau încă necunoscut, și, în special, pe orice server, hard disk, card de memorie sau orice alt suport echivalent, în măsura necesară pentru orice operațiune de stocare, backup, transmitere sau descărcare legate de operarea Platformei și de furnizarea Serviciului;

 • (ii) autorizați “Zer0” să adapteze și să traducă Conținutul dvs. de Membru și să reproducă aceste adaptări pe orice suport digital, actual sau viitor, prevăzut la punctul (i) de mai sus, în scopul de a furniza Serviciile, în special în diferite limbi. Acest drept include mai ales opțiunea de a face modificări formatului Conținutului dvs. de membru, cu respectarea drepturile dvs. morale, în scopul respectării schemei grafice a Platformei și/sau pentru a-l face compatibil din punct de vedere tehnic.

11. Rolul lui “Zer0”

Platforma reprezintă o rețea online unde Membrii pot crea și posta Anunțuri pentru Curse în scopul utilizării în comun a autovehiculelor. Aceste Anunțuri pot fi văzute, mai ales, de alți Membrii care caută termenii Cursei și, dacă e cazul, rezervă direct un Loc în autovehiculul respectiv cu membrul care a postat Anunțul pe Platformă.

“Zer0” nu are niciun control în ceea ce privește comportamentul Membrilor săi și utilizatorilor Platformei. “Zer0” nu este proprietarul, nu exploatează, furnizează sau gestionează autovehiculele care fac obiectul Anunțurilor și nu oferă niciun fel de Cursă pe Platformă.

Sunteti de acord și acceptați că “Zer0” nu controlează valabilitatea, veridicitatea sau legalitatea Anunțurilor, Locurilor sau Curselor oferite. În calitatea sa de intermediar în procesul de utilizare în comun a autovehiculelor, “Zer0” nu furnizează niciun serviciu de transport și nu acționează în calitate de transportator; rolul lui “Zer0” este limitat la a facilita accesul la Platformă.
Membrii (Conducători auto sau Pasageri) acționează pe propria lor răspundere.

În calitatea sa de intermediar, “Zer0” nu poate fi considerat responsabil pentru evenimentele aferente unei călătorii și, mai ales, referitor la:

 • (i) informații incorecte comunicate de Conducătorul auto în Anunțul său sau prin orice alte mijloace, în ceea ce privește Cursa și termenii acesteia;

 • (ii) anularea sau modificarea unei Curse de un Membru;

 • (iii) comportamentului Membrilor săi în timpul, înaintea sau după Cursă.

12. Operarea, disponibilitatea și funcțiile Platformei

“Zer0” încearcă, pe cât posibil, să mențină Platforma accesibilă 7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi. Cu toate acestea, accesul la Platformă poate fi temporar suspendat, fără o notificare prealabilă, din cauza întreținerii tehnice, migrației sau operațiunilor de update, sau din cauza unor întreruperi sau constrângeri legate de funcționarea rețelei.

De asemenea, “Zer0” își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda, parțial sau în întregime, accesul la Platformă și funcțiile sale, la libera alegere, temporar sau permanent.

13. Modificarea T&C

Acești T&C și documentele integrate prin referințe reprezintă întregul acord între dvs. și “Zer0” cu privire la utilizarea Serviciilor. Orice alt document, mai ales orice mențiune la Platformă (FAQ, etc.) are doar rol de ghidare.

“Zer0” poate modifica acești T&C pentru a se adapta mediului său tehnic și comercial și pentru a respecta legislația în vigoare. Orice modificare a acestor T&C va fi publicată pe Platformă cu menționarea datei de intrare în vigoare, iar dvs. veți fi notificați de “Zer0” înainte ca acestea să producă efecte.

14. Legea aplicabilă – Litigii

Acești T&C sunt în limba română și fac obiectul legii din România.

De asemenea, dacă este necesar, puteți să vă prezentați plângerile privind Platforma sau Serviciile noastre pe platforma privind rezolvarea disputelor, plasată online de Comisia Europeana, accesibilă aici. Comisia Europeană va transmite plângerea dvs. instanței naționale competente. În conformitate cu regulile aplicabile medierii, sunteți obligat, ca înainte de orice cerere de mediere, să notificați “Zer0” în scris în legătura cu orice dispută, pentru a obține o soluție amiabilă .

15. Prevederi legale

Platforma este publicată de SC Auto Software Atlas SRL, o companie cu răspundere limitată, având un capital social de 200 Lei,  înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J40/10256/2022 cu sediul social în Str Pitar Mos, nr 27, Sect 1, Bucuresti reprezentă de Dl. Președinte, George Rizica Director responsabil cu publicarea pe site.

Pentru orice întrebare, puteți contacta SC Auto Software Atlas SRL folosind acest formular de contact

bottom of page