top of page

ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ)

Suntem aici pentru a vă oferi toate răspunsurile de care aveți nevoie pentru a vă face experiența de utilizator și mai plăcută. Consultați lista noastră cu cele mai frecvente întrebări și anunțați-ne dacă aveți întrebări suplimentare. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Luați legătura cu noi astăzi pentru a primi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a rezerva următoarea călătorie cu noi.

  •   Ce preț plătesc pentru o cursa cu Zer0?

Pentru cursele mai lungi de 61 km, se va plati o contributie menita sa acopere o parte din costurile combustibilului.
Pentru cursele mai scurte de 60 Km, toate cursele Zer0 sunt gratuite. Totusi, pentru pasageri, pentru a putea rezerva o astfel de cursa, este necesara achizitia unui abonament, iar acesta va fi singurul cost.

  • Nu găsesc pe nimeni cu care să-mi împart călătoria

Nu vă îngrijorați, baza noastră de date este plină cu noi solicitări în fiecare oră. Întoarceți-vă și aruncați o altă privire, sau chiar mai ușor, faceți o cerere de călătorie și veți primi o notificare pentru fiecare cursă publicată care se potrivește cu solicitarea dvs.!

  • Pot folosi Zer0 pentru călătorii mai lungi?

Bineînțeles. Chiar dacă principalul obiectiv al nostru este oferirea unei soluții atât economice pentru utilizator, cât și reducerea poluării aerului în marile aglomerări urbane, Zer0 este disponibilă pentru orice fel calatorie și distanță.

bottom of page