top of page

Zer0 pentru compania ta

 Beneficii pe intregul palier:

Angajați

Utilizarea în comun a mașinii înseamnă mai puține probleme de parcare, niveluri mai scăzute de stres dimineața și naveta mai ieftină pentru angajați. De asemenea, oferă ocazii de a consolida relațiile sociale. sau de a crea unele noi

Resurse Umane

Transportul în regim de carpooling contribuie, de asemenea, la reducerea impactului navetei asupra mediului, ceea ce ajută la atingerea obiectivelor de CSR. S-a dovedit, totodată, că sporește satisfacția și productivitatea angajaților.

Companie

Utilizarea Zer0,  nu ajută doar la economisirea banilor celor care o folosesc, ci și a companiei. Aceasta reduce gradul de ocupare a parcărilor și, prin urmare, și costurile infrastructurii.

1

De la reducerea costurilor la protejarea mediului, explorați întreaga gamă de beneficii pentru compania dumneavoastră. Citește mai mult!

2

Programele de stimulare sunt esențiale pentru ca orice program de carpooling la nivelul întregii companii să funcționeze. Stimulentele sunt cele care îi fac pe cei care nu sunt instantaneu entuziaști să participe. Citește mai mult!

3

Vedeți aici economiile pentru organizația dumneavoastră și, cel mai important lucru, impactul asupra mediului!

Citește mai mult!

City Transprent

Mai bine impreuna!

Am pornit împreună în aventura Zer0, pentru că, dacă am învățat ceva din istoria omenirii, este că doar lucrând împreună putem obține ceea ce ne propunem!

bottom of page